FENYŐ ÜNNEPI KONCERT SZLOVÁKIÁBAN
Fenyő Miklós Nyárasdon koncertezik december 28-án.
AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT KARÁCSONYRA!
Lepd meg szeretteidet és töltsetek el együtt egy felejthetetlen estét Fenyő Miklóssal.
Fenyő Miklós egy különleges ünnepi és megismételhetetlen KoncertShowra invitál mindenkit, aki szereti a rock and rollt, a „fülekbe vésődött” örök slágereket, akik egyszerűen csak szeretnek bulizni, táncolni emelkedett hangulatban, jó társaságban együtt lenni, akár az egész családdal, hiszen az ünnepek alatt együtt töltött, közös este emlékezetes marad mindenki számára.
És persze azokat is várjuk, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a lakás helyett, inkább a Sportcsarnokban “Csavarnák fel a szőnyeget”!
Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága, Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!
A Koncertshow új, látványos programmal, a színek, fények és hangulatok, a táncosok kavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg a közönséget. De természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget.
Fenyő Miklós legújabb könyvét is megvásárolhatod kedvezményesen a koncerten!
Jegyek Online:
https://www.ticketportal.sk/ (hamarosan)
Jegyeket személyesen a Molnár könyv boltjaiban lehet venni november 29-től a következő városokban:
Dunaszerdahely, Somorja, Galánta, Vágsellye
Esemény KoncertLeave a Comment on Fenyő Miklós Ünnepi Koncert Nyárasdon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.