Gergely Theáter

image

Hisszük, hogy a minőségi szórakoztatásra mindenhol szükség van. Ezért a Gergely Theáter utazó színházként azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a nagyvárosoktól, a legkisebb településig, „házhoz viszi” a művészetet.

A nézők szeretete több, mint egy évtizede győz meg bennünket arról, hogy a Gergely Theáternek, mint az ország egyik magánszínházának, helye van a magyar színházi palettán. Az előadások száma, az évekig töretlen sikerrel futó előadások azt bizonyítják, hogy a cél, amit kitűztünk, nem volt hiábavaló.

Neves, a közönség és a szakma által elismert művészekkel, Magyarország egész területén és a határon túl élő magyar közönségnek kívánunk feledhetetlen előadásokkal örömet szerezni. Keressenek bennünket, élvezzük együtt a színház minden előadással megújuló csodáját.

 

IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT ELŐADÁS

PETŐFI SÁNDOR SZÜLETÉSÉNEK 200. ÉVFORDULÓJA TISZTELETÉRE:

Petőfi Sándor: A helység kalapácsa
zenés elbeszélő költemény
A Nemzeti Alaptanterv részeként, valamennyi iskolásnak és a költészetet kedvelőknek csemege e méltán klasszikus mű. Hét színész közreműködik és a betét dalokat Szolnoki Péter-Duba Gábor programzenéjével fűszerezve, a vásári komédiák stílusával felruházva, mintegy 50 percben előadva jelenítik meg az 1844-ben íródott remekművet.
Nézzen bele:

 

GYERMEK ELŐADÁSOK:

Világhírű Mesedalok
Koncert gyerekeknek
Az interaktív zenés családi produkcióban a televízióból, mozivászonról és a színházból egyaránt ismert csodálatos melódiák, világhírű mesedalok – a teljesség igénye nélkül Oroszlánkirály, Aladdin, Micimackó, Tarzan, Kis hableány – kerülnek élőben feldolgozásra, mai, korszerű hangzásvilágban.

A rendhagyó koncert során a lurkók közösen fakadhatnak dalra a művészekkel, s végül a felnőttek is bebizonyíthatják, hogy egyszer ők is voltak gyerekek, hiszen a Vuk, a Mézga család, a Paff a bűvös sárkány vagy Süsü már más korosztályt csábít éneklésre. A fülbemászó dallamokat játékos feladatok révén kedves és minden bizonnyal vicces pillanatok, valamint vetítés teszi felejthetetlenné. így a műsor méltán számít a legkisebbek, a nagyobbacskák és a felnőttek figyelmére is.

A fellépő, újgenerációs aranytorkú művészek (pl. Némedi Varga Tímea, Török Anna, Békefi Viktória, Angler Balázs, Katz Zsófi,Takáts Máté,Moravszki Enikő) egytől egyig Magyarország fényes jövő előtt álló musicalszínészei, akik estéről estére olyan patinás kőszínházakban lépnek fel, mint a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, a Magyar Színház vagy a József Attila Színház.

Nézzen bele

 

CSIPKERÓZSIKA

A GRIMM fivérek meséje alapján
Ifj. Malek Miklós – Bokor Fekete Krisztina – Gergely Róbert:
Csipkerózsika mesemusical.
A nagymama hangja Tolnay Klári
További szereplők: Gaál Zsófia, Szolnoki Balázs, Némedi-Varga Tímea, Tallós Andrea, Magyar Viktória, Farkas Fanni, Haagen Imre, Gombás Ádám.

Nézzen bele:

 

FELNŐTT ELŐADÁSOK

Ami késik, nem múlik!

Szilágyi László-Márkus Alfréd-Nemlaha György:
AMI KÉSIK, NEM MÚLIK!
zenés vígjáték két részben

Adott egy ambíciózus, ifjú államtitkár Bojár Kálmán, aki pályája csúcsán kihirdeti, jobb, ha a nők odahaza maradnak, mert így több munkahely jut a férfiaknak, ráadásul ki is találja a legjobb megoldást: mindenki menjen férjhez! És adott egy szegény, családfenntartó, dolgozó lány Kovács Kató, aki ezért egyszerre állás nélkül marad. Mindebből dráma is kerekedhetne, ha történetesen éppen nem zenés komédiáról lenne szó, ahol az elszánt Katóka természetesen nem nyugszik bele a szomorú valóságba, kitartóan jelentkezik, hogy tessék őt férjhez adni, különben botrány lesz! Ami késik, nem múlik, s hogy a minisztériumban minden fenekestül fordul fel abban részes még Galambos a magántitkár, a tinglitangli színésznőcske, az aktuális szerető, no meg egy kétbalkezes fényképész, aki mindig akkor süti el a masináját, amikor nem kellene, és persze a sármőr, gróf Sziráky a gazdag laptulajdonos… Igaz, bájos mese ez a javából!

A filmvásznon és színpadon egyaránt zajos sikert aratott, helyzetkomikumokban bővelkedő, örökérvényű zenés komédia főszerepeit olyan korabeli sztárok alakították mint Kiss Manyi, Kabos Gyula, Latabár Kálmán vagy Szeleczky Zita. S akkor még nem is szóltunk a Meseautó zeneszerzője, Márkus Alfréd népszerű slágereiről – amelyek mai fülnek tetsző, ugyanakkor autentikus hangszerelésben szólalnak meg – s a parádés szereposztásról! Minden adott tehát egy felhőtlen estéhez: az országos sikerű Paprikáscsirke nyomdokain a Gergely Theáter ismét egy csiszolatlan gyémántot talált a magyar zenés műfaj aranykorából!

Nézzen bele:

Gergely Theáter műsorrendelés

06-70-605-9878