KÁLLOY MOLNÁR PÉTER ÉS HRUTKA RÓBERT KÖZÖS KONCERTJE

Szórakoztató, minőségi, vidám, interaktív

A sokoldalú művész, Kálloy Molnár Péter erőssége a meghitt pillanatok művészi megjelenítése, de ott rejtőzik benne a szórakoztató és a humorista is. Rendhagyó módon ötvözi a zenei és színházi élményeket a stand- up comedy világával. Közös dalszerzést is vállal, játékra invitálja a közönséget, melynek során ámultba ejtő improvizációs készségét is megcsillogtatja.

Hrutka Róbert kiérdemelné „a legszerényebb magyar zenész” címet, miközben gazdag pályáját zeneszerzőként és producerként is elsőrangú művek egész sora fémjelzi. 1989-től napjainkig több mint 200 nagylemez elkészítésében működött közre.

Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a Kretens, Lerch István Supergroup, Pénz, a Tolcsvay T-monográf, vagy Bereményi GézaTolvai RenátaKeresztes IldikóSomló Tamás, Tunyogi Orsi, Oroszlán SzonjaSebestyén MártaTóth VeraHorváth Charlie – csak néhányan a nevek közül. Számos más produkció is kapcsolódik a nevéhez, mint a Cotton Club Singers, a Roy és Ádám zenekar vagy Demjén Ferenccel közös munkái.

Nem áll tőle távol a színész világ sem, hisz nagy sikerű produkcióiban olyan neves művészek, mint Tompos KátyaKálloy Molnár PéterFür AnikóUdvaros Dorottya és Nagy Dániel Viktor voltak alkotó társai. Pályafutása alatt Hrutka Róbertet közel ezer reklám – és filmzene megírására kérték már fel.

Formációk a koncertre:
2 és 4 fős akusztikus illetve 7 fős nagyzenekari koncert

Műsorrendelés

06-70-605-9878