KÁLLOY MOLNÁR PÉTER

SZÍNMŰVÉSZ – SZINKRONSZÍNÉSZ – RENDEZŐ – ZENÉSZ – DALSZERZŐ – KÖLTŐ – MŰFORDÍTÓ

kalloy-molnar-peter

Rob Becker: CAVEMAN – AZ ŐSEMBER

Igazi Stand Up Comedy színházi fűszerezéssel
Kálloy Molnár Péter módra

„Kálloy Molnár Péter élvezettel és természetesen merül alá karaktereinek komolyságába és humorérzékébe, minden porcikájával jelen van a színpadon, és ezt hatalmas lelkesedéssel teszi: szimpátiánk, valamint nevetésünk azonnali és őszinte.”

A Caveman egy különleges színházi előadás, mely a manapság oly népszerű one-man-show műfaját lopja be egy igazán mulatságos színpadi komédiába.

Szabadszájú, szókimondó, szórakoztató.

Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, szóba elegyedik velünk, és elmeséli, mi a különbség a pasik és a nők között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán.
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal?
Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.

A darab a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi – női szerepekről szól: az első randi előtt, után és közben is ajánlott program ez a színházi est!

Az ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet, jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat.

A magyar változatban a történet főhősét (és természetesen az összes “mellékszereplőt” is), Kálloy Molnár Péter alakítja, aki már nem az első monodrámát viszi sikerre pályája során. Szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert.

Nézzen bele: Az előadás hossza: 1 óra 25 perc, 1 szünettel

 

 

Műsorrendelés

06-70-605-9878