Kapunyitás: 18.00

Fenyő 75… ahogy Ő mondaná, igazi PÁBIJUBILEUM!
Hát persze, hogy megint Fenyő!!
Ki találhatna ki ilyen menő szlenget vagy meg inkább „Jampi dumát”!?
Fenyő Miklós elemében van és úgy döntött, hogy “BULIZNI” indul, most Győrbe. Miért is maradna otthon? Hiszen egy ekkora PÁBIJUBILEUMOT közösen kell ünnepelni, együtt, a rajongókkal. Meg persze azokkal, akik egy felejthetetlen estére, egy igazi Rock and Roll bulizásra vágynak.
Fenyő Miklós egy különleges és megismételhetetlen KoncertShowra invitál mindenkit, akik szereti a rock and rollt, a „fülekbe vésődött” örök slágereket, akik egyszerűen csak szeretnek bulizni, táncolni emelkedett hangulatban, jó társaságban együtt lenni, és persze azokat is, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a lakás helyett, inkább a Sportcsarnokban “Csavarnák fel a szőnyeget”!
Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága, Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!
A Jubileumi Koncertshow új, látványos programmal, a színek, fények és hangulatok, a táncosok kavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg az Arénák közönségét. De természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget.

Ha szereted Fenyőt, a különleges estéket, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz bulizni, táncolni, ezt a különleges JUBILEUMI SHOW KONCERTET nem szabad kihagynod!

Az Fenyő75 országos turnéra készített jubileumi meglepetés könyvet is megvásárolhatod kedvezményesen a koncerten!

Tourinform Győr
Baross Gábor út 21.
Esemény Koncert ZeneLeave a Comment on FENYŐ75 JUBILEUMI KONCERTSHOW GYŐR 11.12.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.