Fenyő Miklós – Erdős László: 75 Magyar népmese

4200 Ft

Fenyő Miklós dalban mondja el.

Mindig is dalban mondta el, vagy inkább mesélte.

A zene, a dallamok, a hangulatok nyelvén, melyek bárhol megtörténhettek volna a nagyvilágban, mégis, ezek a „mesék” itt születtek, Made in Hungáriában.

Kategória:

Leírás

Fenyő Miklós dalban mondja el.

Mindig is dalban mondta el, vagy inkább mesélte.

A zene, a dallamok, a hangulatok nyelvén, melyek bárhol megtörténhettek volna a nagyvilágban, mégis, ezek a „mesék” itt születtek, Made in Hungáriában.  Ezért magyar és ezért szól mindannyiunknak, akik itt élünk, éljük át nap, mint nap.  Az elmúlt évtizedekben szinte mindent elmesélt Nekünk. Érzéseket, gondolatokat, a lélek, a szív apró rezdüléseit, sorsfordító pillanatait.

A meséknek és daloknak története van.  A pillanat varázsa, a napfény melege, a zene megérintő hangulata, az éjszaka csendje, a vízhangos lépcsőház kopott fala, csók a sötétben, egy neonreklám felvillanó fénye, egy tánc, egy érintés, egy – egy varázslatos gondolat. Szegényebbek lennénk ezek nélkül, jó, hogy elmondta nekünk, megosztotta velünk, örömet okozott.  Mesélte, élt náluk egy régi szokás.

Az ünnepelt legszebb ajándéka volt, mikor ő is adhatott valami kedves, szívéhez közel állót. Ezt megtartva, az egész évet átívelő PÁBIJUBILEUMI születésnap alkalmából, most Ő szeretne adni, a lelke minden egyes darabját magában hordozó ajándékot.  Nekünk, Nektek, a KÖZÖNSÉGNEK!   Akiknek köszönheti mindazt, amit ma Fenyő Miklós neve jelent… a sikert, az örömet, a fényeket, a színpadot, a túláradó szeretetet!

Fogadjátok és „forgassátok” szeretettel ezt a különleges, egyedi emléket, 75 dal és 75 hozzájuk fűződő, inspiráló, megihlető történet, szívből jövő vallomás egybefűzött csokrát… 75 Magyar Népmesét.